Verkoop

verkoop

Leverancier van gasflessen

In een caravan of camper is het wenselijk dat uw gasflessen gebruikt om te koken, te barbecueën of voor warm water. Denk ook eens aan het gebruik van een gasheater of aan onkruidbranders. Wij ruilen lege gasflessen voor volle en ook nog eens in diverse soorten en maten.

Aanbod
Door gasflessen aan te bieden, maken wij het mogelijk om een compleet pakket aan services aan te bieden die het leven van kampeerders een stuk aangenamer maakt. Alles onder één dak en alles geregeld na één mailtje of afspraak in de afsprakenapp.

One stop shopping
One stop shopping dus. U hoeft alleen nog maar in te stappen en weg te rijden. Op naar zee, zon of sneeuw!

Wij hebben de volgende gasflessen in ons assortiment

Benegas
10 kg / 7.5 kg / 5 kg
Eurofles
5 kg
Antargaz
10,5 kg
Primagaz Easybleu
9,5 kg / 6 kg
Campingaz
2,7 kg / 1,8 kg / 0,4 kg

 

VB-LFP-12V-510

LFP mover accu
Door de hoge capaciteit van de Veria 12V-510 kan de accu ook dienstdoen als boordaccu.

Steeds vaker wordt de LFP accu als beste keuze voor de caravan mover genoemd en dat is niet voor niets want de LFP accu kent en aantal grote voordelen:

Er is geen onderhoud nodig. In de accu zit het BMS (Batterij Management Systeem) die cellen balanceert en tijdens op en ontladen de stromen controleert om overbelasting te voorkomen. Door de zeer lage zelfontlading kan een volle accu makkelijk een half jaar worden weggezet zonder bijladen. De LFP-accu is een gesloten systeem waarbij geen onderhoud (bijvullen) nodig is.
De accu is compact en licht van gewicht (70% lichter dan lood)
De accu kan in ieder positie geplaatst worden en in iedere ruimte die beschikbaar is, want er is geen ventilatie nodig