ONDERHOUD & REPARATIE

Onder één dak

 

Veiligheid is een groot goed. Daarom is gedegen onderhoud en eventuele reparatie van uw caravan of vouwwagen van groot belang. Dit kan enorm veel ellende voorkomen. Een professionele onderhoudsbeurt is dan ook een welkome extra service van Cuijpers Caravan Service. En aangezien dit wordt uitgevoerd op uw stallingslocatie in Velden is het voor u ook nog eens erg gemakkelijk in de organisatie. Wij denken actief met u mee.

Geen gedoe dus met garages of wachttijden bij onderhoudstations. Niet diverse afspraken op verschillende locaties, maar gewoon lekker luxe caravanonderhoud, reparatie en bandenservice onder één dak. Eén mailtje is meer dan genoeg voor een zorgeloze aanvang van uw vakantie.

Vanzelfsprekend worden prijzen van reparaties en onderhoudsbeurten van tevoren met u overlegd. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Prettige vakantie!

 

ONDERHOUD & REPARATIE

Waarmee kunnen wij u helpen

Caravanonderhoud

Bij Cuijpers Caravan Service zorgen we ervoor dat uw caravan of camper picobello in orde is voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming.

 

Bandenservice

Ben verstandig en laat de banden van uw auto, camper, caravan of aanhangwagen jaarlijks controleren voordat uw reis aanvangt.