STALLING

Boten, auto’s, aanhangwagens, autoambulances of goederen

 

Niet alleen uw caravan, camper of vouwwagen is in goede handen bij ons, maar u bent ook van harte welkom voor een veilige stalling van uw boot, auto/oldtimer en aanhangwagen. Het is niet verstandig om waardevolle eigendommen als een boot, motor of oldtimer in de buitenlucht te laten staan.

 

Meer dan alleen voertuigen
Ook (tijdelijke) opslag van niet-bederfelijke goederen, inventaris of meubelen is bespreekbaar bij ons. Wij leveren maatwerk en vaak onder betere condities dan thuis. Uw eigendommen staan veilig bij ons en dat levert thuis ruimtewinst op. Dit zorgt voor rust, overzicht en meer veiligheid en dat is veel waard. En wilt u een autoambulance of aanhangwagen huren, dan is dat ook mogelijk.

Betaalbaar
De extra opslagruimte zorgt ervoor dat u geen zorgen hoeft te hebben over uw dierbare bezittingen. Wij bieden u betaalbare stallingen die veilig en bewaakt zijn en uw voertuigen droog, vochtvrij en weerbestendig opslaan. We hebben vele jaren ervaring in het stallen van waardevolle voertuigen en goederen en zijn erg meegaand als het gaat over haal- en brengmomenten.