STALLING

 

Caravans, campers & vouwwagens

 

Uw caravan, camper of vouwwagen is uw groot goed. Kostbaar en waardevol en dus moet alles in goede handen zijn bij de stalling. U moet er verder eenvoudig, snel en probleemloos gebruik van kunnen maken bij een geplande vakantie.

 

Uw adres
De vloeren van de stallingen zijn volledig verhard en de loodsen zijn ruim van opzet. Uiteraard staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop en dat betekent in de praktijk dat uw caravan, camper, vouwwagen of autoambulance altijd verzekerd is van optimale condities. Bereikbaarheid voor het maken van een afspraak, ruime openingstijden en professionele beheerders die altijd met een glimlach voor u klaar staan, zijn vanzelfsprekendheden. U bent bij ons dus aan het goede adres.

Centraal gelegen
U zult versteld staan van onze snelheid en flexibiliteit. Als u dan ook nog bedenkt dat onze locatie centraal gelegen is, goed bereikbaar is en dat u op afspraak altijd gebruik kunt maken van alle extra faciliteiten en mogelijkheden, dan weet u dat u altijd goed op weg zult gaan. Uw voertuig staat op afspraak klaar voor vertrek. Een fijne reis gewenst!