REPARATIE & ONDERHOUD

Caravanonderhoud

 

Onderhoud caravan
U wilt samen met uw gezinsleden of vrienden vanzelfsprekend veilig rijden met uw caravan. Een goed onderhouden caravan rijdt comfortabeler en de kans op pech onderweg is aanzienlijk geringer. Daarbij heeft u minder onnodige kosten aan reparaties en dat zorgt voor een langere levensduur en een hogere inruilwaarde van uw voertuig. Goed onderhoud is dus van levensbelang en is op de langere termijn goed voor uw portemonnee. Wij regelen dat voor u.

 

Onderhoudsbeurten groot en klein
Cuijpers Caravan Service zorgt er namelijk voor dat uw caravan picobello in orde is voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Een afspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt en extern onderhoud of onderhoud aan het onderstel is snel gemaakt. Zelfs wassen behoort tot de mogelijkheden. Uw vakantie is nog nooit zo schoon begonnen. Dat is helder!

Goed onderhoud
Wij zien het belang in van een luxe en veilig tweede huis en willen u dan ook overtuigen van het belang van goed onderhoud. Het kan zomaar het succes van uw vakantie bepalen en daarom drukken wij u op het hart om uw caravan, vouwwagen of aanhanger met regelmaat een onderhoudsbeurt te geven. Dan begint de vakantie nét iets anders. Beter dus!